Healing


Tiina Robinsdotter jobbar främst med sin intuition tillsammans med änglarna vid healing. För att läsa mer om de olika behandlingarna, läs längre ner på sidan.

Det finns många olika metoder inom healing, alla med sitt ursprung i kärlek.
Människan har en fantastisk läkningsförmåga! Det healing gör är att själsligt och andligt stärka människan så att den egna fysiska läkningsförmågan har möjlighet att jobba till sin fulla potential. En del helande energi riktar sig mot psykiska hälsan och andra metoder önskar hjälpa till med den fysiska helningen av kroppen. Varje session är unik.
Vill du prova gratis så håller Tiina i gratis grupphealing på distans några gånger per år. Då kan du ta emot healingen ensam i ditt hem. Följ/Gilla Tiina på facebook för att inte missa chansen att prova på gratis.

Viktigt är att nämna att klienten själv utreder sjukdomar hos en doktor, då healing är ett komplement till sjukvården, den ersätter den inte. 


Sommarpriser för healing (gäller bokning innan 31 Aug)

1h i lokalen – 750kr

1h- distans – 500kr (550kr) (då ingår ett mail eller telefonsamtal med informationen efteråt)

30 min utan återmatning/information – 250 kr 300kr (rekommenderas endast ifall du redan gjort den djupgående 1h-behandlingen och bara önskar fokusera på något problemområde eller en chakrapåfyllning)

8-dagars healing, Solar Logos- 900kr för 8h healing (se datum på kurser/event-sidan, 212kr rabatt om du varit med tidigare)

Temahealing i grupp på distans- 300kr (se datum på kurser/event-sidan)

 

För gratis-healing 30 min : Tiinas facebooksida för att se när nästa gratis-event är.


 

Birkan Tores Atlantean healing
Atlantean healing

 

Atlantean healing

I AH jobbar Tiina utifrån Birkan Tores metod.  Här balanseras dina chakran och du har även möjlighet att ta bort trauman från barndom och tidigare liv, som satt sig i kroppens cellminne. Metoden baseras på hur man sades jobba under Atlantis tid, tillsammans med de änglar som var nära människan då. Det traumat som tas bort kommer inte behöva behandlas igen, däremot kan det ligga saker djupare som dolts under det första traumat. Känn efter om du behöver fler behandlingar i området.

Atlantean healing blir till en timmes session då Tiina även jobbar med sin intuition i varje chakra och rengör och ställer dessa i balans så att energiflödet går rakt igenom kroppen (pranaröret). Du får ta del av allt som Tiina upplevt under timman.

Atlantean healing går att ta emot både på distans, 550kr, och i lokalen i Borås, 750kr. 60 min


Ljusnas fobi-healing  (Obs! endast personligt möte, ej på distans)

Tiina kanaliserade informationen om den här healingsmetoden under 2015. Först lät hon sina vänner ta del av denna unika behandlingsform, för att sedan, med gott resultat även erbjuda sina klienterna denna effektiva fobi-healing. Den har med mycket gott resultat tagit bort djupa rädslor som funnits under hela klientens liv. Fobihealingen har hjälpt till vid bland annat; Flygrädsla, dödsrädsla, olika fobier mm.
Kan även nämnas att en klient som upplevde oförklarlig sorg blev av med det på endast en behandling.

Hur går det till?
Healern och klienten har först ett kort möte, där problemet/fobin diskuteras, därefter sätter sig klienten och Tiina mitt mot varandra med nuddande knän. Hon kommer sedan ”länka ihop” med klientens energifält och titta in djupt in bakom hens ögon, på dennes ljusvarelse, på detta vis så stärker Tiina upplevelsen hos klienten medan de tillsammans i en ”vaken meditation” reser tillbaka till den tid där fobin uppstod.
Klienten känner sig trygg med att Tiina är med under hela processen och upplever samma sak, då Tiina är en så kallad empat så känner hon in andra personers känslor som om de vore hennes egna. Medan klienten upplever det som satt spår på nytt, men denna gång i en trygg miljö, finns nu en
möjlighet att renovera bandet till det livet och ta del av dess lärdomar istället. Under
hela tiden berättar Tiina lugnt om vad som sker, så att klienten känner att de båda verkligen upplever samma sak. Under hela tiden får klienten healing och ljusa enrgier för sitt välmående.

Hur känns det?
En healing är alltid en unik upplevelse för varje person. Den kan kännas allt
från lugn till att hjärtat slår snabbare eller kroppen får lätta ryckningar, känsla av värme eller kyla,
men tillsammans med din healer Tiina, så kan du känna dig trygg, då
behandlingen är utformad för ditt högsta bästa så sker det en stilla energipå-
fyllnad som är skräddarsydd för just dig.
Efteråt så upplever klienten oftast en omedelbar skillnad.

Den här behandlingen går bara att göra tillsammans med Tiina på plats och kostar då 750kr, i ditt hem (nära Borås) eller i Ljusnas lokal.


8 dagars healing med Solar Logos änglar (endast distans i grupp)

Här får du healing under åtta dagar tillsammans med Solar Logos ärkeänglar. En timme, varje dag (tiden bestämmer du själv) i åtta dagar med uppföljning på mail, där får du reda på vad Tiina och änglarna jobbat med i din kropp och kanske de budskap som kommit till dig.
Detta är ett event och kommer vara tillsammans med totalt 8-deltagare. Läs mer på sidan event/kurser för nästa datum då denna 8-dagars healing kör igång.
900kr , (688kr om du tidigare deltagit, detta gäller tills annat anges).


Temahealing – med olika teman varje månad (endast distans i grupp)

Varje månad hålls en temahealing med syfte att stärka ett visst område i ditt liv. Nya teman varje månad, då fokuserar vi (jag och de änglar, guider och mästare som bjuds in) på just detta område med intentionen att stärka och hela det. Exempel på område kan vara ”ditt inre barn, väck din skaparkraft mm. Healingen når till flera deltagare samtidigt, men inga energier blandas. Du vilar tryggt i din ljuspelare medan du blir ompysslad. Efteråt kan man läsa på Tiina Robinsdotter facebooksida vad som skett under healingen, det uppdateras ca en timme efter behandlingen är avslutad.

300kr för 60 min (se datum på event-sidan)

 


Ha tillit till att du själv kan be änglarna om hjälp. Alla har tillgång till änglarna! <3