Om


Om Tiina Robinsdotter

Martina Robinsdotter Svensson, eller Tiina som hon kallas, är född och uppväxt i Bostorp på 80-talet, en liten by i Småland, ca 4 mil utanför Växjö.
Hon har alltid älskat naturen och hade förmånen som barn att ha den nära inpå. Naturen bjöd på mycket lek och fantasi och första tiden i barndomen kändes magisk.

Livlig fantasi
Tiina berättade för sina vänner om olika dimensioner, fantiserade om skogsväsen och gillade att prata om spöken, men var själv mycket mörkrädd och känslig för arga människor, hon fick liksom andra barn på den tiden höra att ”spöken finns inte”.
Hennes ”livliga fantasi” var mycket omtyckt bland de andra barnen, men blev mer och mer klurigt att förstå för dem. När åren gick så behövde Tiina välja att sluta prata om sin sanning- ignorera världarna intill vår verklighet. Detta väckte en skräck, nästan som en fobi för allt som inte var ”normalt” i andras ögon. Något som skapade en känsla av obalans och utanförskap i henne då inget av det hon älskade att prata om, och filosofera över, var okej.

småland barndom ljusna Tiina

Andligt stöd
Här kom hennes andliga stöd in. Hon brukade be till det enda som hon hört ”var ok att be till” på den tiden- nämligen gud. På kvällen slöt hon sina händer, och efter att hon tackat för dagen, så sprudlade huvudet över av frågor. Hon vände frågorna till ”gud” och märkligt nog fick hon svar. När hon frågade de troende äldre om det, så tystades det ner. ”Bara prästerna kan höra!” ”Ingen kan höra guds röst”. Men tacksamt tog hon emot svaren och behöll dem som en hemlighet, varje kväll. Långt senare i livet förstod hon att det var bland annat Ärkeängel Michael som hon pratat med varje kväll.

Locket på
Många gånger under åren blev det otroligt destruktivt för Tiina att ha denna värld bara inom sig. Tyvärr var det även en generation som blev lärd att säger du något konstigt är du schizofren och hamnar på dårhus, andra mantran var ”du ska inte tro att du är något” och självkärlek var fult. Så lock efter lock efter lock lades på och skapade depression i tidig skolålder, som dock inte upptäcktes förrän 10 år senare.

Hopp
Depressionen ledde till dåliga val i relationer -både till vänner och senare relationen till en pojkvän. Utan det andliga stödet, hade nog inte Tiina funnits i livet idag. När det var som mörkast kom hennes guider och änglar med full kraft och lyste upp en riktning att vandra bort från det dåliga och självhatet. De ville visa att det fanns något vackert och positivt med denna inre värld. Ge inte upp! Världen kommer vakna!

Så från det mörkaste dunklet föddes hopp. En drivkraft och vilja. Med internet så kom även möjlighet att börja leta efter människor med liknande intresse, tyvärr kom de alla från mörka och tunga bakgrunder, så stödet var inte att räkna med. Men med nya generationer föddes fler och fler barn som är så självklara i sin tro. De minns sina tidigare liv, de kommer för att sprida kunskap och med program som ”det okända” och nu även ”räddad av änglar” så föds nyfikenhet bland människor som tidigare ropat högt att det finns bara det vi ser!

Stöd för Dig
Sin bakgrund till trots så befinner sig Tiina på en fin plats i livet idag. Hon bor med sin familj i Borås och är ett levande bevis på att spiralen gick att bryta. I guidade meditationer kan hon vägleda andra att finna sig själva på djupet. Inspirera till att vända självförakt till självkärlek. Hon önskar fortsätta vara där som medvandrare och påminna om ljuset, som inte bara finns på ”andra sidan”, utan även här och nu, på jorden. Därav har hon valt företagsnamnet Ljusna.


Ord från Tiina
”Att vara en kanal för universum gör mig överfylld av tacksamhet. Det är en fantastisk känsla att få medla mellan andevärlden, änglarna och jordelivet. Så har det tyvärr inte alltid känts, när jag var barn kändes det tufft att vara medveten om mer än vad min omgivning kunde uppfatta. Något som jag bär med mig i hjärtat som en livsuppgift nu, att hjälpa andra att hitta ett lugn i att våga känna av världarna intill vår.

Andevärlden bjuder på mycket ljus, glädje och kärlek när vi länkar samman, likaså änglarna med sin höga frekvens och sina kärleksfulla och stärkande budskap. Min intention är alltid att mötet ska ge dig en helande känsla inombords och det högsta bästa för dig just nu. Jag jobbar under tystnadsplikt och med etik och moral.

Min sanning är att vi alla föds med förmågan och har möjligheten att bli medium, då vi kan träna upp vår intuition eller andlighet likt en pianist som övar skalor dagligen eller en idrottsman som tränar sin kropp. Så länge du gör det för ett gott syfte så står dina guider/änglar vid din sida och hejar på.

Jag hjälper dig gärna med din kontakt inåt och uppåt och blir din medvandrare om du önskar veta mer”

Väl mött!
Tiina Robinsdotter, founder of Ljusna


”Min förhoppning är att kunna stötta dig där du befinner dig på livets gång”